Tønder Kommune fejrer frivillige helte og sportsmestre med stor anerkendelsesdag

Foto: Tønder kommune.
dato

FritidsForum hædrer frivillige og mesterskabsvindere i Tønder Kommune

I Tønder Kommune markeres 28. maj som en speciel dag, hvor frivilligt arbejde og imponerende præstationer under FritidsForum får anerkendelse. Arrangementet afholdes i Ballum Multihus, og er en mulighed for at sætte spotlight på vigtigheden af frivilligt arbejde samt fejre sejre inden for forskellige sportslige discipliner.

Kultur- og Fritidsudvalget samt FritidsForum opfordrer lokale foreninger til at fremhæve bemærkelsesværdige præstationer ved at indstille kandidater til en række foreningspriser. Dette inkluderer 2 ungdomspriser, 6 priser til ledere, instruktører og trænere, samt 6 foreningsindsatspriser. Derudover er der særlig hædring til de mesterskabsvindere, der har skilt sig ud inden for perioden fra 1. april 2023 til 31. marts 2024.

Kriterierne for hædring af mesterskaber spejler sig i de betydelige præstationer foretaget af både unge under 18 år og voksne. For de unge inkluderer dette at vinde DM, LM, JM, et sønderjysk/regionsmesterskab eller at opnå medaljeplaceringer ved internationale konkurrencer som OL, VM, EM, eller NM. Voksne hædres for tilsvarende resultater, med undtagelsen af JM og sønderjysk/regionsmesterskaber.

Foreninger med godkendelse under FritidsForum har mulighed for at indsende indstillinger på potentielle kandidater frem til den 2. april 2024. Indstillingsformularer og yderligere information kan findes på Tønder Kommunes hjemmeside. Det er en uovertruffen chance for at anerkende det store arbejde, der bliver udført af frivillige, og de resultater de opnår inden for FritidsForums områder.

Arrangementets afholdelse i Ballum Multihus vil ikke kun være en festdag for de nominerede og vindere, men tjener samtidig som bekræftelse på Tønder Kommunes engagement i at fremme og anerkende frivilligt arbejde samt sportslige bedrifter.

https://www.toender.dk/din-kommune/nyheder-og-presse/nyheder-og-pressemeddelelser/medaljevindere-og-frivillige-ildsjaele-soges-hvem-skal-have-et-saerligt-skulderklap-13789252/

Kilde: Tønder Kommune