Industritekniker

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores produktionslinjer på fabrikken i Bedsted. 

JOBBET

Din primære opgave er at sikre, at vores omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m. 

DINE KVALIFIKATIONER

  • Du har en teknisk baggrund og er fx uddannet industritekniker, landbrugsmaskinmekaniker, klejnsmed, entreprenørmekanikker, maskinarbejder eller lignende.
  • Du har erfaring med pneumatik, hydraulik, reparation af maskiner.
  • Du har erfaring med IT og forbyggende vedligehold.
  • Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.
  • Du har ordenssans, er fleksibel og serviceminded.
  • Du er en hold spiller med gode samarbejdsevner og et opsøgende service mindset.

DU TILBYDES

Som vores nye kollega vil du få et job i en udviklingsorienteret og innovativ organisation og blive en del af vores kompetente tekniker team bestående af 20 teknikere og 4 lærlinge. Du får en central rolle i organisationen med bred faglig kontakt og vil modtage grundig instruktion og støtte under og efter oplæringsperioden.

Vi tilbyder en attraktiv løn, en bred vifte af efter- og videreuddannelsesmuligheder samt gode muligheder for personlig udvikling. 

Arbejdstiden er på daghold og med en eftermiddag/weekendvagt hver 6 uge.

ANSØGNING

Ansøgning og CV samt evt. udtalelser sendes snarest muligt og senest den 25. juni 2023. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

YDERLIGERE INFORMATION

Yderligere information om jobbet kan fås hos Vedligeholdschef Torben H. Nielsen på tlf. +45 2910 4221. Læs mere om os på www.hydro.com


Vi er Hydro - en global koncern bestående af 34.000 personer som arbejder indenfor aluminium, energi, genbrug af metal, batterier og vedvarende energi. Dette gør at vi har tilgang til en unik mængde viden og kompetencer. Vi er fast besluttet på at skabe en bæredygtig fremtid. I Danmark er vi repræsenteret med 4 produktionssteder i Tønder kommune, som beskæftiger ca. 450 medarbejdere.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HYDRO PRECISION TUBING TØNDER A/S, Hydrovej, 6270 Tønder

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://hydroextrusiondenmarkas.hr-on.com/show-job/149870?locale=da_DK&sd=1

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841480

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet