19-årig får kørselsforbud for høj hastighed

Profilbillede
dato

Trods hastighedskampagne kørte 19-årig mand 67 procent for stærkt på landevej<br><br>​

Tirsdag eftermiddag blev en 19-årig mand stoppet mellem Løgumkloster og Agerskov. En motorcykelbetjent fra Syd- og Sønderjyllands Politis færdselssektion havde målt hans minimumshastighed til at være 134 km/t på en strækning, hvor hastighedsbegrænsningen er 80 km/t. Det vil sige, at den 19-årige blev målt til en overskridelse af hastigheden på 67%.

 

Den høje fart blev målt, på trods af at politiet sammen med kommuner og Rådet for Sikker Trafik har fokus på hastighed her i april måned. På udvalgte strækninger rundt om i landet kan man se tavler med budskabet ”Sænk farten – bare lidt’” for at gøre bilisterne opmærksom på hastigheden.

 

Den 19-årige mand har haft sit kørekort i 2½ år, og får nu et kørselsforbud, da han er blevet sigtet for høj hastighed under kørsel på landevej. Det betyder, at han ikke må køre bil, før han igen har bestået en kontrollerende køreprøve.

 

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi